Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Țîrdea: Pentru prima dată din 2009, stînga a preluat întreaga putere în Moldova

15 noi. 2019,, 10:45   Politică
3819 13

Pentru prima dată din 2009, partidele de stînga au preluat întreaga putere din țară.

Acest fapt a fost confirmat de deputatul Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, felicitînd susținătorii PSRM cu încă o victorie strategică și notînd în detaliu ultimele succese și realizări ale partidului pe pagina sa de pe o rețea de socializare, transmite Noi.md.

„1) Pentru prima dată în 28 de ani am luat Chișinăul!

2) Am demis guvernul Sandu! Ea a încercat, prin capturarea procuraturii generale, să tracă țara sub control extern complet! Iar mai apoi să distrugă toate forțele de stînga, atît din România, cît și din Ucraina.

3) Pentru prima dată din 2009, am preluat toată puterea din țară - președinte, speaker, guvern! Și aceasta în condițiile în care toată lumea spunea că stînga va fi pentru totdeauna în opoziție!


4) Guvernul Chicu a fost numit de I. Dodon, nu de PSRM, ACUM, PDM. Președintele și-a asumat responsabilitatea pentru situația din țară!

5) Pentru prima dată din 2009, guvernul nu este format din politicieni, demagogi și hoți, ci din profesioniști!

6) Pentru prima dată în 10 ani în Moldova, guvernul nu va împărți cetățenii după limbă, naționalitate etc. Va fi un guvern al tuturor. El va fi prieten cu Federația Rusă, va promova relații normale cu UE și SUA.

7) Pentru prima dată în 10 ani, oligarhii au fost înlăturați de la putere. Filat, Lucinschi, Stati, Plahotniuc – ei sînt în opoziție sau au fugit. Toată puterea – iertați-mi patosul – a fost întoarsă poporului.

8) Știm că rusofobii, moldofobii și lacheii forțelor externe se vor uni. Vor începe proteste, vor urla „Jos Dodon”, „Jos PSRM”, „Jos dictatura”, „Vrem țara înapoi” și alte prostii. Dar nu vor reuși. Noi sîntem mai mulți. Și vom cîștiga”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?