Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Țîcu, despre noua configurare între PSRM și Blocul ACUM dacă cade Guvernul Sandu (VIDEO)

12 noi. 2019,, 11:58   Politică
4463 4

Deputatul Octavian Țîcu spune că dacă astăzi cade Guvernul, este posibilă o nouă configurare politică între PSRM și Blocul ACUM.

„Indiferent dacă va cădea sau nu va cădea este un capăt de drum. Dacă nu va cădea, înseamnă că înseamnă că a fost un compromis din Partea Blocului ACUM. Dacă va cădea înseamnă că vom avea haos, vom intra într-o nouă fază de instabilitate, care cu regret nu știu cu ce se va termina”, a declarat Octavian Țîcu, scrie unimedia.

Ambele opțiuni sînt un capăt de drum. Prima va prelungi un pic această alianță, cea de-a doua va duce la o reconfigurare politică.

Întrebat dacă este posibil o reconfigurare politică în componența actuală, Țîcu a spus că este posibil. „sînt posibile discuții între PSRM și Blocul ACUM. Dar cum spuneam, acest compromis este doar o jumătate de măsură, care va duce în scurt timp la căderea acestei alianțe”.

În același timp, deputatul a declarat că nu va vota o eventuală coaliție dintre PSRM și Blocul ACUM. Octavian Țîcu a mai adăugat că nu va vota moțiunea de cenzură, întrucît a votat acest Guvern cînd a fost investit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?