X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Tauber a uitat că e în arest la domiciliu (FOTO)

7 oct. 2019,, 15:20   Politică
5260 1

Deși se află în arest la domiciliu, deputata Marina Tauber participă la evenimente organizate de Partidul ȘOR (PP ȘOR). Potrivit unui comunicat al formațiunii, în acest weekend, Tauber a fost prezentă la forumul candidaților din Orhei ai PP ȘOR.

Avocatul deputatei rămase fără imunitate, Iulian Balan spune că Marina Tauber a avut permisiune de la instanță de a participa la acest eveniment:

„Am solicitat permisiunea de la instanță ca să poată participa la întîlnirea cu alegătorii, fiind concurent electoral, și instanța i-a permis acest lucru”, a declarat Iulian Balan, contactat de TV8.md.

La scurt timp de la reținerea Marinei Tauber, reprezentanții PP ȘOR au spus că aceasta, la fel ca și colega ei de fracțiune Reghina Apostolova, este candidată la funcția de consilieră locală în orașul Orhei, deși aceasta nu figura în lista PP ȘOR, depusă de formațiune la Consiliul local de Circumscripție Electorală.

Reamintim că Marina Tauber și colega ei Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară, apoi au fost reținute preventiv, fiind cercetate într-un dosar legat de frauda bancară. Tauber se află în arest la domiciliu, iar Apostolova se află sub control judiciar.


La rîndul său, Ilan Șor a dispărut din țară la mijlocul lunii iunie. Acesta s-ar afla în Israel. El a rămas, de asemenea, fără imunitate de deputat și este anunțat în căutare națională și internațională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?