COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Stepaniuc: Nu poate fi conciliere cu infractorii, jefuitorii de miliarde și uzurpatorii

Stepaniuc: Nu poate fi conciliere cu infractorii, jefuitorii de miliarde și uzurpatorii

Fostul vicepremier Victor Stepaniuc afirmă că exponenții fostei guvernări democrate nu sînt în drept să țină lecții de morală actualilor guvernanți, cu atît mai mult nu poate fi vorba de conciliere cu aceștia, spune ex-demnitarul.

Comentînd poziția fostului spicher al Parlamentului, Andrian Candu, precum că opoziția nu poate coopera cu actuala guvernare pentru depășirea crizei în care se află țara, Stepaniuc i-a amintit deputatului despre ilegalitățile din perioada regimului Plahotniuc.

"Oare foștii guvernanți, implicați în jaful miliardelor și tentativa de lovitură de stat din 7-14 iunie 2019 sînt acei, care trebuie să ne vorbească moralicește despre scheme?! Președintele în aceste timpuri grele cheamă la calm, înțelepciune, conciliere societății, forțelor politice, autorităților publice, opoziției. Nu poate fi conciliere cu infractorii, jefuitorii de miliarde și uzurpatorii...", a remarcat Stepaniuc.


Menționăm că Igor Dodon a chemat forțele politice la conciliere. "Haideți să discutăm ce trebuie să facem ca să ne mișcăm înainte", a îndemnat șeful statului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load