X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ștefan Gațcan părăsește fracțiunea PSRM din Parlament

30 iun. 2020,, 09:32   Politică
3823 18

Deputatul socialist Ștefan Gațcan anunță că părăsește PSRM și trece la Pro Moldova.

Iată declarația lui Ștefan Gațcan:

„Stimați concetățeni și alegători ai circumscripției electorale nr. 38 Hîncești!
Sînt medic de profesie și toată viața am luptat pentru sănătatea pacienților, mamelor și copiilor.
Mai bine de 3 luni sînt deputat în Parlament. Nu am fost niciodată și nici nu sînt membru de partid dar am acceptat această provocare cu o mare dorință de a pune umărul, cu modesta mea experiență, la dezvoltarea Republicii Moldova și sectorului sănătății.

Așteptările mele personale, dar și ale întregii societăți au fost foarte mari.

Cu regret, în aceste cîteva luni de parlamentar al majorității parlamentare, în plină pandemie și criză fără precedent în sistemul medical, constat o lipsă totală de progres și de măsuri eficiente pentru salvarea sistemului medical și regret că vocile multor specialiști veritabili nu sînt auzite. Am ajuns să-mi fie rușine să privesc în ochi colegilor mei de breaslă. Dar nu pentru asta am venit eu în Parlament... Astfel, Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”.


Sînt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămîn ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămîne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sînt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova!”, se arată în declarația semnată de Gațcan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?