X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Slusari spune dacă va fi sau nu audiat Usatîi privind furtul miliardului

12 iul. 2019,, 11:00   Politică
3157 0

Președintele Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, nu vede niciun impediment în faptul ca Renato Usatîi să fie audiat în cadrul comisiei, după ce acesta din urmă a publicat mai multe nume din cadrul raportului Kroll 2.

Slusari spune că astăzi vor avea loc discuții în cadrul Comisiei, iar dacă comisia va decide ca Usatîi să fie audiat, atunci, liderul PN va fi chemat la Parlament.

”Trei pagini am văzut ca și toată lumea, dacă acest document este autentic, eu cred, că dînsul a primit acest document de la Procuratură, neoficial”.

Întrebat ce părere are despre faptul că în document apare numele fostului președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, și fiul lui Vlad Filat, Slusari a declarat că nu îl miră nimic.

”Comisia Parlamentară merge pe căi legale. Comisia a primit raportul Kroll 2 de la procuratură. Această listă cu nume s-ar afla la Procuratură, ni s-a spus. Am făcut mai multe solicitări de la compania Kroll și săptămîna viitoare vom avea niște răspunsuri. Eu înțeleg că vom avea un răspuns pozitiv”.


”Eu personal nu văd niciun obstacol ca Renato Usatîi să fie audiat. Este necesar de verificat autencitatea acestor documente”, a conchis Slusari.

Liderul Partidului Nostru spune că a intrat în posesia integrală a raportului Kroll-2. Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de facebookimagini cu cîteva sumare unde în premieră apare numele lui Vladimir Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?