COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Slusari: Sîntem gata să cooperăm, dacă nu ni se va mai cere încheierea unui acord cu dracul

Slusari: Sîntem gata să cooperăm, dacă nu ni se va mai cere încheierea unui acord cu dracul

Lidera PAS, Maia Sandu, a cîştigat mai puţine bătălii decît colegul său din PPDA, Andrei Năstase.

Din acest motiv, consideră deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, Maia Sandu nu prea are motive să declare că Năstase nu ar avea şanse să cîştige alegerile prezidențiale din acest an.

“Aflăm de la Doamna Sandu că ea consideră că Andrei Năstase nu prea are șanse și PAS va susține un candidat care poate cu adevărat să cîștige. Am auzit exact asemenea lucruri și în primăvară 2018 de la sociologii din curtea lui Plahotniuc. Că Năstase nu are nici o șansă să iasă în turul doi la scrutinul municipal. Ne amintim cu toții ce a urmat”, scrie Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

În continuare Slusari îi amintește Maiei Sandu că Năstase a cîștigat două bătălii electorale, în timp ce ea doar una şi doar într-o circumscripție favorabilă.

“Doamna Sandu, o prezență politică dealtfel respectabilă, a cîștigat doar una din două batalii, iar unica victorie s-a produs în condițiile deloc crunte, deoarece doamna a ales să candideze la Paris, Viena, Nice, Berlin, în vreme ce pe Andrei îl alergau interlopii lui Țutu și Plahotniuc, cu pari și cuțite, în fiecare seară, pe ulițele din Băcioi, Durlești, Sîngera sau Trușeni”, notează Alexandru Slusari.


Spre final, deputatul lui Năstase i-a transmis un mesaj Maiei Sandu: „noi sîntem gata să conjugăm eforturile în vederea demiterii acestui guvern antipopular și instituirea unui executiv anticriză de profil proeuropean. Cu condiția că nu ni se va mai cere închierea unui acord cu dracul”, a scris Slusari, sugerînd că PPDA nu va face coaliție cu grupul PRO-ȘOR.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load