X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Slusari, despre pactul dintre PAS și PPDA: Am înțeles că ni s-a spus să plecăm la naiba

1 mar. 2020,, 15:00   Politică
4438 3

”Noi am venit cu ideea de a desemna un candidat unic din partea tuturor partidelor și să lucrăm cu toții pentru el. Iar nouă ni se spune ”nu”.

Ei se uită la rating-uri, iar eu sînt foarte sceptic față de acestea", a spus în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Lilia Burakovskaia la TVC-21 vicepreședintele Parlamentului, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, citează enews.md

- Ce relații aveți cu Partidul Acțiune și solidaritate?
- Așa s-a întîmplat că noi am jucat mereu la prima vioară pentru a menține această uniune. Partenerii noștri au fost mai reci față de această idee de la bun început.
- Ei cred că îi criticați prea agresiv. Cel puțin atunci cînd a fost vorba despre pactul de neagresiune.
-Un astfel de pact este necesar atunci cînd există agresiune. A avut pur și simplu o schimbare de concept. Noi am venit cu ideea de a desemna un candidat unic din partea tuturor partidelor și de a lucra pentru el. Iar nouă ni se spune: nu, să facem un pact de neagresiune. Înțelegi indirect că asta înseamnă: du-te dracului! Ne-am dorit foarte mult unitatea, iar ei se uită la sondaje, rating-uri. Eu privesc foarte sceptic acest lucru.

Slusari consideră că, chiar și în 2016, cînd Andrei Năstase avea un rating foarte înalt, el îndemna spre unitate, atunci chiar a renunțat la alegeri. ”În 2018 i s-a spus că nu va trece nici măcar în turul doi, erau îngropați cu aceste sondaje. Este un instrument de manipulare. De aceea, dacă ne-am fi bazat mereu doar pe sondaje, nu ar fi existat blocul ACUM, iar Plahotniuc ar fi stat aici pînă acum. Noi ne cunoaștem puterea”, consideră Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?