Situație bizară la Agenția Proprietăți Publice

Situație bizară la Agenția Proprietăți Publice

O situație neobișnuită s-a produs la Agenția Proprietății Publice.


Mai mulți angajați ai instituției, care riscau să fie demiși de noua guvernare, au decis să-și ia concedii de îngrijire a copiilor, pentru a-și păstra funcțiile.


„Acum la APP avem o listă întreagă de doritori să-și ia concediu de paternitate. Brusc și-au amintit că trebuie să plece pe trei ani ca să nu-i putem scoate din funcții”, a declarat ministrul Economiei, Vadim Brînzan a „Cutia Neagră” de la TV8, transmite Știri.md.


Ministrul a anunțat că și directorul întreprinderii „Calea Ferată”, Iurie Topală, și-a luat concediu de boală pentru a scăpa de demisie.


„S-a îmbolnăvit de urgență în luna iunie și am înțeles că pînă la mijlocul lunii octombrie trebuie să fie bolnav. Probabil acesta este termenul pe care l-a dat mandatului Guvernului nostru. Vă doresc să vă însănătoșiți cît mai repede că avem nevoie de dvs”, i-a transmis Brînzan șefului de la „Calea Ferată”.


Ministrul Economiei s-a arătat indignat de faptul că în R. Moldova funcționarii își pot lua concedii de luni de zile, blocînd astfel activitatea instituțiilor. „În SUA nu am văzut pe nimeni să-și ia mai mult de două săptămîni”, a comparat Vadim Brînzan.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load