COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sîrbu spune că era cît pe ce să fie bătut în Parlament. Reacția deputaților

Sîrbu spune că era cît pe ce să fie bătut în Parlament. Reacția deputaților

Deputatul grupului „Pro Moldova” Sergiu Sîrbu s-a plîns într-o intervenție video pe Facebook că mai că a fost luat la bătaie de reprezentanții majorității parlamentare la ședința Biroului Permanent al Parlamentului (BPP).

Potrivit lui, scandalul s-ar fi iscat pentru că a venit la ședință, deși nu este membru al BPP.

„Majoritatea parlamentară a fost foarte deranjată că eu, ca un simplu deputat, am venit la rugămintea colegilor să iau niște notițe, deoarece nu sîntem reprezentați în Biroul Permanent. Reprezentanții PSRM-PDM au dorit insistent să fiu evacuat din sală. Unii reprezentanți PSRM-PDM erau atît de isterizați de prezența mea, mai nu au sărit la bătaie. (…) Nu m-am conformat și au închis ședința Biroului și unele subiecte au fost transferate pentru o altă zi”, a menționat parlamentarul, transmite tv8.md.

Contactat de tv8.md, președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a spus că deputatul Sîrbu a exagerat. „Domnul Sîrbu nici n-a participat, s-a așezat în sala în care a avut loc ședința Biroului Permanent, fără a fi mebru al Biroului, președinte de comisie – acești deputați au dreptul de a participa la ședința Biroului Permanent”, a menționat Corneliu Furculiță.


Potrivit lui, cînd a fost întrebat ce caută la ședință, deputatul Sîrbu a răspuns nepoliticos că este treaba lui. După care colegii l-au rugat să părăsească sala. „Doar atît. Nimeni nu l-a numit cumva, nu l-a bruscat, mîna nu s-a pus pe el. Este o exagerare în stilul lui Sergiu Sîrbu”, a precizat președintele fracțiunii PSRM.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load