TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sîrbu, după declarațiile lui Voronin privind denunțul la Procuratură

Sîrbu, după declarațiile lui Voronin privind denunțul la Procuratură

Deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu un comentariu la declarația liderului Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, precum că el a depus denunțul la Procuratură, în baza căruia pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru „corupție în proporții deosebit de mari”.

„După declarațiile emotive și evident, fără pic de adevăr, ale președintelui Voronin, nici nu mai știu ce să cred. Straniu că domnul Voronin s-a trezit peste mulți ani pentru a se răzbuna prin metode atît de iresponsabile, chiar dacă, omenește, îi pot înțelege supărările personale”, a comentat Sergiu Sîrbu, deputat în fracțiunea Partidului democrat, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.


„Indiferent de cîte acuzații false vor mai fi debitate în spațiul public, eu oricum nu-i port pică și îi doresc multă sănătate! Sper că procuratura „decapturată” și „scoasă de sub influența politicului” nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în fața cuiva. Apropo, nu m-aș mira, luînd considerație grija pe care mi-o poartă de un timp încoace unii procurori moldoveni”, a mai scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

La emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, Vladimir Voronin a declarat că anume el a fost cel care a scris denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu, după ce acesta ar fi încercat să corupă o fostă deputată comunistă pentru a părăsi partidul. Deputatul a fost audiat recent de procurori pe acest caz și se declară că nevinovat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load