Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Serghei Mironov: "Democrații din Moldova ar trebui deja să-și recunoască înfrîngerea"

11 iun. 2019,, 15:00   Politică
2684 2

Democrații din Moldova ar trebui deja să-și recunoască înfrîngerea, este timpul ca ei deja să înțeleagă că posibilele lor provocări nu vor fi susținute nici de poporul Moldovei, nici de partenerii străini.

Despre acest lucru a declarat președintele partidului "Spravedlivaia Rossia", șeful fracțiunii ”SR” în Duma de Stat a Federației Ruse, Serghei Mironov.

Totodată, el și-a exprimat încrederea că, sub conducerea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon și a parlamentului de coaliție, Moldova va depăși criza politică, menționînd că încercările forțelor oligarhice criminale de a stabili puterea dublă contravin intereselor poporului și sînt sortite eșecului, informează Noi.md.

"Îl felicit pe președintele Igor Dodon pentru faptul că a reușit să realizeze un dialog între principalele forțe politice. Îi felicit pe liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi pentru investirea sa în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Ne bucurăm de succesul colegilor noștri moldoveni. Sînt sigur că, prin eforturi comune, președintele Dodon și parlamentul de coaliție vor reuși să depășească criza politică pe care susținătorii guvernului anterior încearcă să o creeze în mod artificial în țară", a declarat Serghei Mironov.

El a menționat că, în parlamentul republicii, socialiștii s-au înțeles cu blocul ACUM privind crearea unei majorități de coaliție și formarea unui nou guvern, acestea fiind pașii cei mai importanți pentru viitorul Moldovei, care deschid o nouă etapă în dezvoltarea țării.


"Încercările forțelor criminal-oligarhice de a se agăța de putere prin deciziile Curții Constituționale sînt sortite eșecului și n-au nici o importanță din punct de vedere juridic", a spus Serghei Mironov.

El a subliniat că în Republica Moldova există un președinte legitim ales de majoritatea cetățenilor, există un parlament funcțional, există posibilitatea de a lua decizii politice și sociale constructive în interesul poporului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?