TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Șelin: Ilan Șor ar putea să nu supraviețuiască pînă la proces

Șelin: Ilan Șor ar putea să nu supraviețuiască pînă la proces

Președintele Partidului Social Democrat din Moldova Victor Șelin a comentat pe rețelele de socializare recentele declarații lansate de Ilan Șor.


„Sînt dispus să-l iert pe Șor pentru tot ce a făcut dacă acesta îi va turna pe toți deputații și miniștrii care au primit de la el mită și atunci cînd el va transmite bugetului ceea ce a obținut de pe urma împărțirii banilor fraudați! Chiar vom califica investițiile sale în Orhei drept restituirea banilor fraudați! Șor începe să-i torni pe toți! Nu vei face asta, te vom aresta și vei ajunge într-o celulă cu p…..ri!”, a scris Victor Șelin pe rețelele de socializare.


„Semnează cu Procuratura Moldovei un acord și predă toți politicienii și miniștrii care au participat la furtul miliardului și reîntoarce-ți bucata de plăcintă! Poporul îți va ierta totul! În caz contrar există riscul că nu vei ajunge viu pînă la judecată, nu dă Doamne, de sigur!”, a declarat liderul social democraților.


Reamintim că ieri Ilan Șor, condamnat la închisoare în dosarul privind fraudarea băncilor și anunțat în căutare internațională,
a ieșit din nou la rampă.


Fostul primarul al orașului Orhei susține că în ziua, în care a fost adoptată hotărîrea privind anunțarea lui în căutare, asupra fiecărui judecător a fost exercitată presiunea. Șor a mai declarat că a fost încălcată legislația și drepturile sale.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load