TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Șeful Parlamentului European a susținut ideea lui Dodon privind politica externă echilibrată a Republicii Moldova

Șeful Parlamentului European a susținut ideea lui Dodon privind politica externă echilibrată a Republicii Moldova

Șeful Parlamentului European, David-Maria Sassoli, în cadrul întîlnirii la Bruxelles cu președintele parlamentului R. Moldova, Zinaida Greceanîi, a declarat că Moldova are nevoie de relații bune atît cu Estul, cît și cu Vestul.


Astfel el a susținut ideea unei politici externe echilibrate pentru Moldova, promovată activ de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care se declară pentru ca țara noastră să construiască relații bune cu toate statele, atît din Occident, cît și din Est, în interes propriu și în interesul cetățenilor RM.


Potrivit serviciului de presă al organului legislativ suprem al Republicii Moldova, în cadrul întîlniri cu Zinaida Greceanîi, David-Maria Sassoli a menționat că Moldova are nevoie de relații bune în Occident și în Orient, precum și de stabilitate politică care va conduce la creșterea volumului investițiilor.


El a spus că Parlamentul European este deschis să susțină coaliția de guvernare, menționînd nevoia ca aceasta să rămînă unitară pentru a aduce valorile democratice în Republica Moldova.


Președintele Parlamentului European a anunțat că așteaptă solicitări de suport din partea Republicii Moldova și are încredere într-o colaborare eficientă cu Parlamentul Republicii Moldova.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load