Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ședința în „dosarul Șor” la Curtea de Apel Cahul, ascunsă de ochii presei

19 feb. 2019,, 15:31   Politică
3386 3

Curtea de Apel Cahul refuză să comunice jurnaliștilor ora la care va fi reluată miercuri, 20 februarie, examinarea „dosarului Șor”. Informația nu poate fi găsită nici pe site-ul Curții, scrie Newsmaker.

Responsabilii de la Curtea de Apel Cahul au spus că aceasta este „informație confidențială” și au refuzat să o comunice jurnaliștilor, scrie sursa citată. Iar pe site-ul instanței din Cahul informația vizînd „dosarul Șor” nu a mai fost actualizată de vara trecută.

Amintim că ultima ședință în dosarul primarului penal de Orhei trebuia să aibă loc pe 21 ianuarie. Aceasta a fost amînată pentru că nu este finalizată expertiza financiar-contabilă dispusă de magistrați, la solicitarea avocaților. Potrivit Procuraturii Anticorupție, ședința a fost amînată pentru 20 februarie, iar instanța urma să solicite urgentarea efectuării expertizei financiare.

La 21 iunie 2017, Ilan Șor, a fost condamnat de magistratul Andrei Niculcea de la Judecătoria Chișinău la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani. Totuși, magistratul a dispus ca pedeapsa să intre în vigoare abia după ce va exista o decizie definitivă în acest sens. Astfel, Șor a rămas în libertate, sub control judiciar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?