Ședința în „dosarul Șor” la Curtea de Apel Cahul, ascunsă de ochii presei

Ședința în „dosarul Șor” la Curtea de Apel Cahul, ascunsă de ochii presei

Curtea de Apel Cahul refuză să comunice jurnaliștilor ora la care va fi reluată miercuri, 20 februarie, examinarea „dosarului Șor”. Informația nu poate fi găsită nici pe site-ul Curții, scrie Newsmaker.

Responsabilii de la Curtea de Apel Cahul au spus că aceasta este „informație confidențială” și au refuzat să o comunice jurnaliștilor, scrie sursa citată. Iar pe site-ul instanței din Cahul informația vizînd „dosarul Șor” nu a mai fost actualizată de vara trecută.

Amintim că ultima ședință în dosarul primarului penal de Orhei trebuia să aibă loc pe 21 ianuarie. Aceasta a fost amînată pentru că nu este finalizată expertiza financiar-contabilă dispusă de magistrați, la solicitarea avocaților. Potrivit Procuraturii Anticorupție, ședința a fost amînată pentru 20 februarie, iar instanța urma să solicite urgentarea efectuării expertizei financiare.

La 21 iunie 2017, Ilan Șor, a fost condamnat de magistratul Andrei Niculcea de la Judecătoria Chișinău la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani. Totuși, magistratul a dispus ca pedeapsa să intre în vigoare abia după ce va exista o decizie definitivă în acest sens. Astfel, Șor a rămas în libertate, sub control judiciar.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load