X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Se tulbură apele între Maia Sandu și Andrei Năstase

31 ian. 2020,, 09:01   Politică
4719 0

Lidera PAS, Maia Sandu, îi cere Platformei Demnitate și Adevăr să vină cu exemple exacte în privința potențialilor candidați la alegerile prezidențiale din toamnă. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ÎnProfunzime de la Pro TV.

„Noi această decizie o să o luăm la congresul partidului, care se va întîmpla în primăvară și evident ne dorim că avem discuții cu celelalte partide. I-am auzit pe cei din Platforma DA că o să susțină doar un candidat apartinic. Noi am întrebat despre ce propunere este vorba. Nu putem să avem o discuție abstractă, despre un candidat apartinic. Să auzim pe cine văd ei, care sînt șansele acestui candidat. Problema cea mare este că în mediul informațional pe care îl avem noi în Republica Moldova, atunci cînd accesul la presă este limitat, capacitatea de a-l face cunoscut pe un om care nu este cunoscut, nu este atît de mare. Este o sarcină dificilă. Suntem deschiși, nu spunem categoric nu, dar vrem să fim cît mai pragmatici”, a afirmat Sandu, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că reacția Maiei Sandu vine în urma apelului făcut de Platforma DA, săptămîna trecută. Andrei Năstase declara că a constatat lipsa progresului şi în discutarea ofertei Platformei pentru identificarea unui candidat comun nepartinic din partea partidelor proeuropene și naționale pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

„Astfel, ne vedem obligaţi să menţionăm că în cazul în care în scurt timp propunerea noastră nu va fi dezbătută, Platforma DA va înainta propriul candidat pentru alegerile şefului statului”, se arată într-o declarație a formațiunii, adoptată la Congresul Aleșilor Locali ai Platformei DA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?