TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Se cere convocarea în regim de urgență a ședinței Parlamentului

Se cere convocarea în regim de urgență a ședinței Parlamentului

Facțiunea parlamentară a Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr solicită convocarea, în regim de urgență, a sesiunii extraordinare a parlamentului, pentru audierea ministrului economiei și infrastructurii, Anatol Usatîi, precum și conducerii ANRE și Consiliului Concurenței

Într-un briefing de presă, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a declarat că în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului ar urma să fie dezbătută situația în domeniul transportului de pasageri, în contextul majorării tarifelor la călătoriile cu transportul interurban , transmite NOI.md cu referire la IPN.

De asemenea, PPPDA vrea ca în ședință să fie discutată „situația privind activitatea Ministerului Economiei și Infrastructurii la organizarea unor licitații cu privire la achizițiile publice pentru lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor”. Trebuie să fie dezbătut și subiectul privind majorarea recentă a prețurilor la carburanți.

„Sînt subiecte importante care necesită soluții și care nu pot aștepta”, a spus Alexandru Slusari. Vicepreședintele Parlamentului consider că situația economică în Republica Moldova devine tot mai alarmantă în condițiile în care majoritatea populației trăiește la limita subzistenței.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load