COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Schimb de replici în Parlament. Diacov: ”Nu pot să o las pe simpatica dna Ciobanu fără replică”

Schimb de replici în Parlament. Diacov: ”Nu pot să o las pe simpatica dna Ciobanu fără replică”

Plecările recente din Partidul Democrat au deschis cutia Pandorei în Parlament. Deputata platformei DA Maria Ciobanu le-a reproșat democraților că ei înșiși se fac vinovați de existența traseismului politic în Moldova.

„Temelia traseismului a fost pusă de PD și atunci cînd se va face cu adevărat dreptate trebuie să rămîneți cu 5 deputați, dle Diacov. Eu vă urez succes”, a menționat Maria Ciobanu, în debutul ședinței plenare.

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a dat de înțeles că cei care pleacă nu mai supraviețuiesc mult pe scena politică.

„Nu pot să o las pe simpatica dna Ciobanu fără replică. Vreau să vă spun că tradiția au pus-o comuniștii, pot să vă dau și lista cu oamenii care au plecat din PD la alte partide, au plecat nicăieri. Nu s-au mai întors în Parlament, dar PD trăiește sănătos și o să lupte pentru fericirea, inclusiv a dumneavoastră”, a spus Diacov.


Menționăm că 12 deputați din actuala legislatură au părăsit Partidul Democrat și s-au alăturat grupului parlamentar Pro-Moldova întemeiat de Andrian Candu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load