X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Schema prin care Şor ar fi scos banii din Moldova. Terguţă: E simplă (VIDEO)

3 iul. 2019,, 13:25   Politică
10505 4

Fostul liberal democrat Ion Terguță a prezentat „o schemă simplă” prin care Ilan Șor și-ar fi scos banii din țară. Potrivit lui, ar fi fost implicate mai multe persoane care au respectat întocmai legea.

„Banii au fost scoși din țară după o schemă simplă care poate fi verificată în baza de plecări de la aeroport. A existat un număr de 20 de persoane care au zburat zilnic la Moscova. Aveau dreptul să scoată 10 mii de dolari fără să fie verificați. Numele se repetă de fiecare dată. Oamenii aceștia au scos bine mersi banii din țară. Cu o singură mișcare, au scos 200 de mii de dolari. Repeți zilnic această mișcare, fiindcă curse la Moscova sînt multe”, a declarat Ion Terguță în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Ilan Șor a dispărut din spațiul public odată cu cedarea puterii de către democrați. Partidul său, într-un comunicat emis pe 25 iunie, a spus că urmează să decidă ce va face mai departe.

Amintim că, marți, 2 iulie, a ieșit la iveală că imobilele de lux de pe strada Lacului din Chișinău, care i-au aparținut lui Ilan Șor, au fost recent revîndute. Datele de la Cadastru arată că cele patru imobile, situate pe mai multe terenuri comasate într-unul singur, au fost cumpărate, la 26 iunie curent, de un tînăr de 31 de ani, iar ipoteca în valoare de 3,5 milioane de lei a fost stinsă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?