X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Săptămîna viitoare ar putea fi convocat Consiliul Suprem de Securitate

17 iul. 2020,, 11:35   Politică
3497 4

În a doua jumătate a săptămînii viitoare președintele țării Igor Dodon ar putea convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

„Vom convoca CSS cu mai multe subiecte, inclusiv cu subiectul ce ține de posturile ilegale din Zona de Securitate. Încă un subiect care vreau să îl pun în discuții este cumpărarea deputaților. Consider că este un subiect ce ține de securitatea statului. Cînd deputații se cumpără și se vînd și pleacă dintr-o fracțiune în alta, parlamentul nu mai reprezintă voința alegătorilor. Pe urmă duce la capturarea statului de oligarhi, așa cum a mai fost”, a mai spus Igor Dodon.

Președintele a amintit că în această săptămînă a purtat discuții, la telefon, cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski despre posturile ilegale, instalate de autoritățile separatiste. Krasnoselski l-a informat pe șeful statului că jumătate dintre acestea au fost deja scoase.

„Solicitarea mea a fost și rămîne să fie scoase imediat toate aceste posturi, care nu sînt convenite între Chișinău și Tiraspol. Înțeleg că ei jonglează cu denumiri că nu sînt de control. Ele sînt ilegale și trebuie închise. Sper că pînă la întrevederea noastră, care va fi la sfîrșit de iulie, acestea să fie scoase”, a spus Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?