Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sandu s-a întîlnit cu mai mulți lideri politici

5 sep. 2020,, 18:00   Politică
3699 10

Candidata desemnată de PAS pentru alegerile prezidențiale, Maia Sandu, afirmă că discută cu mai mulți lideri politici și primari de la diverse formațiuni despre sprijinul pe care ar putea aceștia să i-l ofere pentru turul II al scrutinului.

Ea a confirmat, în cadrul ediției din 4 septembrie a emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova, că s-a întîlnit ieri, la inițiativa acestuia, cu liderul PDM, Pavel Filip, cu care spune că a vorbit despre „îngrijorările în raport cu alegerile prezidențiale”, menționînd că democrații nu au luat încă o decizie cu privire la participarea la scrutin, scrie zdg.md

Politiciana a precizat că i se pare firesc să discute cu lideri politici și primari despre susținerea în turul II, pentru că „chiar dacă fiecare partid are candidat în primul tur, e clar că vor lucra pentru propriul candidat, dar în turul II sînt interesată să construiesc niște poduri pentru turul II”.

Cît despre faptul că sînt mulți pretendenți de dreapta, președinta PAS a menționat că „e democrație, avem de unde alege”.

„Noi am spus dintotdeauna că avem un singur oponent în această campanie – Igor Dodon – și o să luptăm doar împotriva lui. Sperăm că și ceilalți candidați de pe centru-dreapta vor avea o asemenea atitudine, dar fiecare decide pentru el”, a accentuat aceasta, adăugînd că ultima dată s-a întîlnit cu Andrei Năstase acum o săptămînă, întîmplător, și au discutat „aceste subiecte”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?