Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sandu: Plahotniuc are să sufere pentru păcatele sale

12 iun. 2019,, 07:38   Politică
5704 1

Ieri, Maia Sandu, prim-ministra Republicii Moldova, a fost prezentă la o emisiune la care a discutat despre criza politică declanșată în Republica Moldova în urma ultimelor evenimente.

În cadrul emisiunii, Maia Sandu a declarat că deputații Guvernului Filip pun bețe în roate procesului de muncă și nu permite proaspătului Legislativ să își facă lucrul, transmite Zugo.md.

„Oamenii lui Plahotniuc nu înțeleg că timpul lor a trecut și este cazul să cedeze și să ne lase pe noi să ne facem lucrul”, a declarat prim-ministra.

De asemenea, Maia Sandu a comentat și refuzul politicienilor democrați de a părăsi clădirea Guvernului, argumentînd că ei s-au obișnuit să trăiască pe spatele țării.

„Ei s-au obișnuit să facă sume enorme din banii publici și să se îmbogățească din bugetul public. Vlad Plahotniuc are să sufere pentru păcatele sale și pentru ilegalitățile pe care acesta le-a comis. Avem probe, multe și sigure”, a mai declarat lidera PAS.


Totodată, prim-ministra a anunțat că deciziile Curții Constituționale sînt abuzive, însă nimeni va trece cu vederea, iar noul Guvern are parte de recunoaștere din partea mai multor state și cel mai important din partea cetățenilor.

„Este o decizie și o situație ireversibilă. Pentru toată lumea este clar că nu a fost nimic ilegal cînd a votat Guvernul, restul sînt tentativele disperate ale democraților de a rămîne la putere. Într-un final ei doar se vor face de rîs și pe plan internațional”, a continuat Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?