TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sandu l-a invitat pe Orban la Chișinău

Sandu l-a invitat pe Orban la Chișinău

Prim-ministruul Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a felicitat pe Ludovic Orban cu ocazia învestirii în funcția de premier al României și l-a invitat la Chișinău.


„Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente.


Domnul Orban este un prieten adevărat al Republicii Moldova și sînt convinsă că împreună vom intensifica relația dintre România și Republica Moldova, implementînd proiecte importante pentru cetățeni și dezvoltînd inițiative noi.


Cunosc cît de mare este responsabilitatea unui prim-ministru, mai ales în perioade instabile și care necesită decizii curajoase. Sînt convinsă că domnul Orban are puterea și înțelepciunea necesare să conducă România și să susțină țara noastră pe calea integrării europene”, a scris Șefa Guvernului pe contul său oficial de Facebook.


Amintim că, anterior, Ludovic Orban a mai fost la noi și este cunoscut pentru susținerea pe care a oferit-o Blocului ACUM. El vine de la PNL și a obținut fotoliul de șef al Guvernului din țara vecină, după ce a fost dat jos Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load