COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sandu confirmă: Voi merge să mă întîlnesc cu fracțiunea PSRM

Sandu confirmă: Voi merge să mă întîlnesc cu fracțiunea PSRM

Prim-ministra Maisa Sandu declară că va merge mîine la Parlament, la invitația fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM). Premierul spune că își va argumenta în fața deputaților socialiști poziția cu privire la asumarea de răspundere pentru modificarea Legii Procuraturii.

„Da, voi merge la întîlnire cu fracțiunea PSRM, bineînțeles că voi merge”, a zis șefa Cabinetului de Miniștri, la emisiunea „În PROfunzime” de la PRO TV Moldova.

Sandu zice că adoptarea de către Guvern a răspunderii pentru modificarea Legii Procuraturii a fost cea mai bună soluție pentru depășirea situației create cu rezultatele concursului de preselectare a candidaților la funcția de procuror general.


Invitația către premier la ședința fracțiunii PSRM a fost lansată azi de către Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului și lidera PSRM. Tot Mîine, la Parlament, președintele ar urma să aibă întrevederi cu fracțiunea PSRM, cu fracțiunea PAS și cu cea a Platformei DA.

Între timp, președintele Igor Dodon declară că, în cazul în care pînă mîine la 15.00, oră la care este planificată ședința plenară a Parlamentului, Guvernul nu-și va retrage proiectul, Executivul riscă să fie demis.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load