COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Roibu, despre declarațiile PAS: Este o disonanță evidentă între ce spun și ce fac (VIDEO)

Roibu, despre declarațiile PAS: Este o disonanță evidentă între ce spun și ce fac (VIDEO)

Liderul Mișcării de Tineret "Urmașii lui Ștefan", Dumitru Roibu, a comentat declarațiile recente al vicepreședintelui Parlamentului Mihai Popșoi, precum că electoratul moldovenesc este speriat de către politicieni cînd cu rușii, cînd cu românii, pe cînd populația continuă să trăiască în sărăcie.

În opinia activistului, membrii PAS nu sînt în măsură să se dea cu părerea, în condițiile în care au recurs la asemenea trucuri de mai multe ori în campania electorală.

„Îndată după această declarație, Mihai Popșoi declară că noi avem pe teritoriu o armată de o ocupație și sîntem o zonă de instabilitate din cauza prezenței militare a Federației Ruse în Transnistria.Întrebarea mea logică este dacă nu sunt chiar ei cei care sperie poporul moldovean cu faptul că rușii sunt răi și ne vor face rău. Maia Sandu cît a fost premier a fost chemată și îndeamnată să meargă la Moscova, să se întîlnească cu conducerea Rusiei, dar a făcut tot posibilul să nu meargă”, a comentat Roibu.


Dumitru Roibu mai remarcat că cei de la PAS nu o dată au folosit în mesajul lor politic tematica unionistă, pentru a atrage de partea lor anume acest electorat. El a îndemnat politicienii să fie mai responsabili atunci cînd fac o declarație sau alta.

„Politicienii trebuie să fie puțin mai responsabili și atunci cînd fac o declarație, să privească sub nas. Acțiunile și vorbelor lor trebuie să fie corelate. În cazul lui Popșoi este o disonanță evidentă între ceea ce spune și ceea ce face. Aș fi vrut să văd PAS ca un partid care unește cetățenii și nu îi dezbină, iar în urma dezbinării să se îmbogățească chiar ei”, a reacționat Roibu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load