X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Replica dură a lui Chicu pentru Candu

23 apr. 2020,, 12:45   Politică
3719 5

Prim-ministrul Ion Chicu l-a criticat dur pe Andrian Candu în cadrul ședinței Parlamentului de astăzi.

Ca răspuns la nemulțumirea exprimată de ultimul în legătură cu condițiile Acordului de creditare cu Federația Rusă, șeful Guvernului i-a amintit lui Candu despre faptul că în 2013-2014, prin asumarea răspunderii de către Guvern, guvernarea de atunci a oferit, mai întîi, 9, și ulterior încă 5 miliarde de lei pentru a acoperi găurile financiare, formate în urma „jafului secolului”, relatează aif.md.

- Nu știu dacă atunci ați consultat ce fel de acorduri mai încheie Republica Moldova. Acest acord este încheiat, semnat totalmente în interesul Republicii Moldova, și vă rog să mă credeți și să-l susțineți, pentru că dvs o să mergeți mîine în teritoriu și o să spuneți că prin votul meu am ajutat Guvernul să plătească salariile și pensiile” , a spus el.

Candu s-a arătat nemulțumit de răspunsul Premierului, adresîndu-i critici. Replica șefului Guvernului nu s-a lăsat așteptată.

- Observații în privința a șapte ani de acasă și tot așa mai departe e de dorit să le faceți cînd priviți oglinda, dara nu mie, a conchis Ion Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?