X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Renato Usatîi, gata să sprijine Guvernul Maiei Sandu

10 iun. 2019,, 09:20   Politică
5394 56

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că este gata să sprijine Guvernul condus de Maia Sandu, dacă noii miniștri vor lucra în interesul oamenilor, fără a discrimina anumiți primari.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, Usatîi a menționat că pînă cînd nu vrea să comenteze prea mult situația, însă a declarat că „membrii PN sînt gata să lupte împreună pentru a demonta regimul actual, sistemul judecătoresc”.

„Lasă să iasă mîine la lucru, am în vedere să ajungă pînă la locul de muncă. După care ei trebuie să se așeze la o masă de discuții cu primarii și să nu fie așa atitudine discriminatorie în raport cu anumiți primari. Acolo unde au fost democrații se făceau totul, iar în celelalte localități nimic nu se făcea. Doar le creea probleme. Vreau să precizez că primarii noștri nu au colaborat cu puterea veche.

Băieți, arătați întregii țări cine sînteți. Ideile voastre sînt clare, sînt patriotice. Nu am să comentez nimic mai mult, pentru ca să nu fiu învinuit că din cauza mea ceva nu le-a reușit. Membrii PN sînt gata să lupte împreună pentru a demonta regimul actual, sistemul judecătoresc. Ei vor fi nevoiți să meargă la negocieri cu toți cei care au luptat și luptă cu regimul actual”, a spus Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?