COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Renato Usatîi, așteptat la Inspectoratul de Poliție Bălți

Renato Usatîi, așteptat la Inspectoratul de Poliție Bălți

Renato Usatîi în funcția de primar al municipiului Bălți s-a remarcat cu două promisiuni publice pe care le-a sponsorizat la greu pe rețelele sociale ca să vadă cîți mai mulți oameni “cît de darnic este”. Promisiunile, de ajutor material, n-au fost însă realizate, scrie hotnews.md.

“De Ziua Poliției Naționale (18 decembrie, 2019), aniversată la Bălți, primarul Renato Usatîi, pe lîngă cuvinte de felicitare, a oferit Inspectoratului de Poliție Bălți un certificat în valoare de 200.000 de lei, din propriile resurse. Edilul a declarat că banii sînt îndreptați pentru montarea camerelor video în oraș, care ar urma să simplifice munca polițiștilor la descoperirea infracțiunilor.” Această știre poate fi ușor găsite pe mai multe resurse media, care sînt finanțate de Usatîi.

Au trecut aproape 10 luni, dar promisiunea lui Renato Usatîi așa și nu a fost realizată. Sursele hotnews.md de la IP Bălți ne-au comunicat că nu au fost transferați nici banii (200 000 de lei), nici camere video nu au fost montate în oraș.


Mulți își amintesc și o altă promisiune a edilului de la Bălți, făcută la începutul pandemiei în Moldova, că își vinde mașina de lux, un Rolls Royce Cullinan, iar banii obținuți îi va dona medicilor din oraș. Costul mașinii este de circa 342 de mii de euro. Promisiunea a fost făcută pe 2 aprilie, dar sîntem deja la mijlocul lunii septembrie și banii încă nu au ajuns la doctori.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load