COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacţia PDM la declarația lui Sturza precum că partidul ar trebui să fie „în afara legii”

Reacţia PDM la declarația lui Sturza precum că partidul ar trebui să fie „în afara legii”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) condamnă declarația fostului premier, Ion Surza, precum că Parlamentul ar trebui să declare Partidul Democrat „în afara legii”, iar aceste speculații au drept scop discreditarea formațiunii și de a pune presiune pe aleșii locali să părăsească rîndurile PDM.

„Aceste speculații au fost lansate pentru a-i descuraja pe potențialii candidați din partea Partidului Democrat la alegerile locale, care urmează să aibă în loc în data de 20 octombrie.

Pe această cale, facem apel către oponenții politici să renunțe la acest gen de atacuri murdare. Totodată, atragem atenția comunității diplomatice asupra derapajelor antidemocratice ale unor reprezentanți ai guvernării, care lovesc în pluralismul de opinii și cel politic din Republica Moldova, lovind astfel în democrația statului nostru”, se arată într-un comunicat emis de PDM.


Fostul premier Ion Sturza a menționat în cadrul unei emisiuni TV că Parlamentul ar trebui să declare Partidul Democrat „în afara legii”. În replică, președintele de onoare a PD, Dumitru Diacov a spus că în PD „există mii de oameni cinstiți”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load