TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Reacția PDM, după ce fotografia lui Filip a apărut pe un site unde este „vînduta” cetățenia R.Moldova

Reacția PDM, după ce fotografia lui Filip a apărut pe un site unde este „vînduta” cetățenia R.Moldova

După ce ieri fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța a spus că pe un site din Irak este plasat un anunț prin care Republica Moldova este prezentată ca o țară unde poți scăpa de plăți fiscale și poți deschide foarte ușor conturi bancare de tip offshore, purtătoarea de cuvînt a Partidului Democrat din Moldova (PDM) Stela Nistor a venit cu o reacție la cele spuse de Negruța.


„Mie îmi este greu să explic, de ce au postat. Sunați la cei care administrează site-ul acesta și să îi întrebați pe ei. Eu nu știu dacă domnul Filip cunoaște și nu știu în ce măsură acesta poate să comenteze ceea ce apare pe oarecare site internațional”, a declarat Stela Nistor pentru TV8.


Totodată, purtătoarea de cuvînt a PDM a menționat că va comunica cu Pavel Filip la acest subiect.


„O să comunic cu domnul Filip, dacă vede necesar să comenteze eventual această postare a pozei dumnealui”, a mai precizat Nistor.


Cetățenia Republicii Moldova este „vîndută” pe un site din Irak ca „cel mai ieftin pașaport european”. Declarațiile aparțin fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța. Acesta a prezentat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 de ieri anunțul în care este promovată vînzarea cetățeniei sub fotografia fostului premier Pavel Filip.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load