COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacția Mariei Ciobanu după eșecul Olesei Stamate la Hîncești

Reacția Mariei Ciobanu după eșecul Olesei Stamate la Hîncești

Partidul Acţiune şi Solidaritate continuă să fie criticat dur pentru modul în care a gestionat alegerile parlmentare noi din circumscripţia Hînceşti. Deputatul PPDA Maria Ciobanu dă vina pentru eşecul PAS pe orgoliul exacerbat al fruntaşilor PAS.

De asemenea, Maria Ciobanu o critică pe Maia Sand şi pentru faptul că a plecat de la guvernare, fără să se consulte cu partenerii din blocul ACUM

„PAS a gafat lamentabil. Nu poți să te nesocotești cu acei care au frămîntat glodurile comunităților noastre, pentru ca tu să ajungi la guvernare, dar odată ajuns tu să te nesocotești cu ei. Era absolut firesc că ei îți vor întoarce spatele. Ceea ce și s-a întîmplat. Foarte multe guvernări locale aveau să aibă o cu totul altă coloratură politică, dacă Maia Sandu nu își lua jucăriile din Guvern și pleca atunci cînd i-a trecut prin scăfîrlie”, a scris Maria Ciobanu, într-o postare pe Facebook.


Amintim că pretendentul PSRM, Ștefan Gațcan, a învins ieri la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești. Acesta a acumulat 5 539 de voturi, fiind urmat de candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Olesea Stamate, pentru care au votat 4 554 de alegători. Pretendentul Partidului Democrat, Ion Mereuță, a acumulat 1 810 de voturi, iar candidatul indepedent Grigore Cobzac – 1 792. Candidatul Blocului electoral Unirea, Dorin Chirtoacă, a adunat 346 de voturi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load