X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Reacția lui Năstase privind refuzul primit de la Procuratură

25 iul. 2019,, 09:43   Politică
2944 3

După decizia Procuraturii de a nu porni urmărire penală pentru uzurparea puterii în stat, Andrei Năstase a venit cu o reacție, transmite Noi.md.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a spus că acest refuz este o nouă dovada că uzurparea puterii în stat este o operațiune concertată și coordonată tocmai de către cei obligați, prin atribuțiile constituționale pe care le au, să contribuie la eliberarea și democratizarea Republicii Moldova.

,,După decizia de astăzi, nu mai este nici un fel de îndoială că Republica Moldova a fost și este încă REPUBLICA PROCURORILOR!

Refuzul de a da curs denunțului meu este o nouă dovadă că uzurparea puterii în stat este o operațiune concertată și coorodonată tocmai de către cei obligați, prin atribuțiile constituționale pe care le au, să contribuie la eliberarea și democratizarea Republicii Moldova”, a scris Năstase pe Facebook.

Andrei Năstase spune că Igor Popa a dovedit încă o dată ,,că nu se află în slujba poporului, ci în serviciul oligarhiei și al bandiților, prin semnarea unei ordonanțe de refuz în pornirea urmăririi penale cu privire la uzurparea puterii în stat”.


,,Avem de a face cu o încercare jalnică de a-i proteja pe cei care s-au opus voinței liber exprimate a cetățenilor acestei țări de a trăi într-un stat de drept, în care libertățile lor să fie respectate.

Îl avertizez pe acest Popa că este în vigoare Hotărârea Parlamentului cu privire la captivitatea statului și că la nivelul coaliției de guvernare vom lua măsuri ferme în sensul acestei hotărâri, astfel încât Procuratura să nu mai poată bloca aflarea adevărului și dezvăluirea abuzurilor comise de regimul Plahotniuc și sancționarea criminalilor.

Cei care îi protejează pe criminali sunt la fel de vinovați și vor suporta consecințele", a mai adăugat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?