COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Raportul Kroll: Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice

Raportul Kroll: Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice

Biroul de avocatură Efrim Roșca și Asociații (ERA) anunță că preluat mandatul de reprezentare avocațială a lui Vladimir Plahotniuc. Într-o postare pe Facebook, avocații fac mai multe precizări.

„Vladimir Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice ieri, avînd în vedere că pare a fi un raport bazat aproape integral pe articole din presa oponenților politici, fără probe în susținerea celor scrise.

Clientul nostru susține că nu are nicio implicare în ceea ce se sugerează în acel document și consideră că publicația este doar o manipulare prin care se încearcă deturnarea anchetei de la beneficiarii reali”.


Mai mult, avocații spun că Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea acelui raport, „or este puțin probabil ca o companie de talia Kroll să fi elaborat astfel de presupuneri în baza articolelor de presă sau în baza unor așa-zise informații confidențiale, care însă nu se pun la dispoziția anchetatorilor”.

Amintim că în partea raportului Kroll publicat ieri de Renato Usatîi apareși numele Vlad Plahotniuc, ca fiind cel mai mare beneficiar al fraudei bancare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load