X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Raportul Kroll: Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice

13 iul. 2019,, 14:45   Politică
4960 2

Biroul de avocatură Efrim Roșca și Asociații (ERA) anunță că preluat mandatul de reprezentare avocațială a lui Vladimir Plahotniuc. Într-o postare pe Facebook, avocații fac mai multe precizări.

„Vladimir Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice ieri, avînd în vedere că pare a fi un raport bazat aproape integral pe articole din presa oponenților politici, fără probe în susținerea celor scrise.

Clientul nostru susține că nu are nicio implicare în ceea ce se sugerează în acel document și consideră că publicația este doar o manipulare prin care se încearcă deturnarea anchetei de la beneficiarii reali”.

Mai mult, avocații spun că Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea acelui raport, „or este puțin probabil ca o companie de talia Kroll să fi elaborat astfel de presupuneri în baza articolelor de presă sau în baza unor așa-zise informații confidențiale, care însă nu se pun la dispoziția anchetatorilor”.

Amintim că în partea raportului Kroll publicat ieri de Renato Usatîi apareși numele Vlad Plahotniuc, ca fiind cel mai mare beneficiar al fraudei bancare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?