COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Raionul Ialoveni are un Președinte nou

Raionul Ialoveni are un Președinte nou

Candidatul Blocului ACUM, Mihail Silistraru, la funcția de președinte al raionului Ialoveni a fost votat astăzi cu susținerea a 30 de consilieri, transmite NOI.md cu referire la realitatea.md

Potrivit deputatului Blocului ACUM, Petru Frunze, care este încă și consilier raional candidatura lui Silistraru a fost susținută cu votul a 30 de consilieri raionali din cei 33.

Candidatura lui Mihail Silistraru a fost susținută de către consilierii fracțiunii Partidului Liberal Democrat, dar și de către fracțiunea Partidului Democrat.


Menționăm că, candidatura lui Mihail Silistraru a fost înaintată din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, ca fiind reprezentantul Blocului ACUM șefia raionului Ialoveni.

Telegraph.md amintește că funcția de Președinte al raionului Ialoveni, a fost mărul discordiei dintre PAS și PPDA.
Potrivit unor surse, PPDA ar fi refuzat de două ori candidaturile înaintate de PAS, pentru ca ulterior, să decidă să susțină totuși una dintre acestea.

Amintim că, la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, Blocul ACUM a obținut în cadrul Consiliului Raional Ialoveni 16 mandate de consilieri din cele 33, PDM – 8, PLDM – 3, PSRM – 3, PCRM – 1, PPR – 1 și Partidul „Șor” – 1.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load