COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Putin s-a întîlnit la Kremlin cu Dodon și liderii altor state

Putin s-a întîlnit la Kremlin cu Dodon și liderii altor state

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a întîlnit la Kremlin pe liderii statelor care au acceptat invitația de a participa la Parada Victoriei. Printre aceștia se numără și Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Anterior, șeful statului a declarat că în timpul vizitei la Moscova intenționează să discute cu conducerea rusă problema prelungirii exportului fără taxe vamale, obținerii creditului rusesc, precum și a ajutorului suplimentar pentru republică.

În ajunul vizitei, Igor Dodon a spus că vrea să discute și problema obținerii de noi autorizații pentru transportatorii de mărfuri în Federația Rusă.


Amintim că Curtea Constituțională a Moldovei, pe 7 mai, a declarat neconstituțional acordul privind obținerea împrumutului de la Federația Rusă în valoare de 200 de milioane de euro.

Igor Dodon a plecat la Moscova pentru a participa la parada din 24 iunie, în cinstea celei de-a 75-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load