Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

PSRM respinge propunerea Maiei Sandu

11 noi. 2019,, 14:00   Politică
4696 4

Fracțiunea PSRM din cadrul Parlamentului respinge propunerea înaintată astăzi de prim-ministrul Maia Sandu prin care promite că legea pentru care și-a asumat răspunderea Cabinetul de miniștri să rămînă în vigoare și să fie trimisă pentru expertizare Comisiei de la Veneția, scrie Noi.md.

Un anunț în acest sens a fost făcut de deputarul socialist Vasle Bolea în cadrul unui briefing de presă.

”Unica ieșire din acea criză politică provocată de Maia Sandu este să-și retragă proiectul de asumare a răspunderii în caz contrar la viitoarea ședință a parlamentului se va dezbate moțiunea de cenzură propusă de PSRM”, a spus Bolea.

Totodată acesta spune că propunerea înaintată astăzi de Maia Sandu demonstrează încă odată că nu era nici o grabă în asumarea răspunderii Guvernului față de proiectul de lege privind desemnarea candidaților la funcția de procuror general.

”Membrii guvernului mai au timp să decidă asupra retragerii acestui proiect de asumare a răspunderii”, a conchis deputatul socialist.


Reamintim că astăzi membrii Comisiei juridice, numiri și imunități au aprobat un aviz consultativ la moțiunea de cenzură înaintată de PSRM, împotriva Guvernului Sandu, iar potrivit lui Bolea astăzi la ora 16:00 se va afla cînd va fi convocată ședința parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?