X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PSRM, determinat să învingă la Ivancea. Ce angajamente și-a asumat candidata formațiunii (VIDEO)

23 sep. 2019,, 16:20   Politică
3712 0

„Creăm, păstrăm dezvoltăm” – cu acest mesaj către alegători s-a lansat în campania electorală candidatul PSRM la funcția de primar al comunei Ivancea, Liliana Dolghieru, notează Noi.md.

Reprezentanta socialiștilor își propune să aducă comuna la un nou nivel de dezvoltare, astfel încît locuitorii celor trei sate din componența comunei, Ivancea, Furceni și Brănești, să poată duce un trai decent.

Principalele angajamente asumate de echipa PSRM sînt: dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă și sisteme de canalizare, a infrastructurii rutiere, gazificarea localităților, soluționarea problemei deșeurilor, precum și amenajarea spațiilor de recreare pentru tineri.

„Este foarte important să păstrăm ceea ce deja există, să creăm ceva nou și să-i ajutăm pe locuitori să-și îmbunătățească viața, să le creăm condiții de trai decent. Chiar dacă se află în localitate rurală, să avem aceleași standarde de viață ca și în în orașe. Ne dorim spații amenajate pentru tineri, ne dorim o comunitate unită și activă. Eu nu sînt politician și acest fapt cred că spune foarte multe, nu am rîvnă politică, dar vreau într-adevăr să fac ceva pentru aceste localități”, a declarat Liliana Dolghieru.


Potrivit președintelui organizației teritoriale a PSRM Orhei, Mihai Paciu, lipsa infrastructurii în comună este una din cele mai dureroase probleme ce urmează a fi soluționată.

„În ultimii ani această problemă a fost delăsată și s-a ajuns la o situație drastică chiar. De aceea, în primul rînd venim cu ridicarea nivelului de trai pentru cetățeni: asta înseamnă sistem canalizare și aprovizionare cu apă, iluminat public, drumuri buni, servicii medicale și pensii adecvate pentru bătrîni”, a menționat Mihai Paciu.

„Noi știm ce avem de făcut, noi știm cum să realizăm ce ne propunem și avem o echipă unită pentru asta, dar mai departe evident că alegerea îi aparține alegătorului”, a declarat Victor Marahovschi, directorul întreprinderii piscicole Ivancea, candidat la funcția de consilier din partea PSRM.

Alegerile locale generale se vor desfășura pe 20 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?