Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PSRM ar putea să se întîlnească cu blocul ACUM, dar ...

9 apr. 2019,, 11:51   Politică
4477 11

Partidul Socialiştilor ar putea să se întîlnească cu blocul ACUM în zilele următoare, dar pentru început, îi invită pe reprezentanții acestuia să examineze în mod calm și detaliat toate propunerile prezentate de PSRM în declarația adoptată astăzi de formațiune.

Despre aceasta a declarat președintele partidului, Zinaida Greceanîi, în cadrul unui briefing de presă, ca răspuns la invitația Blocului la discuții.

”Să analizeze mai întîi propunerile noastre și să spună dacă sînt gata să le discute. „Mîine la prima oră vom fi gata să ne anunțăm decizia, pe care o vom lua mai tîrziu", a spus ea. Reamintim că în declarația sa PSRM și-a prezentat condițiile pentru crearea unei majorități parlamentare.

Acestea, în special, ţin de adoptarea unui pachet prioritar de legi și reîntoarcerea preşedintelui ţării a împuternicirilor care i-au fost retrase. De asemenea, socialiștii insistă ca reprezentantul PSRM, ca partid care a primit cele mai multe locuri în Parlament, ar trebui să preia postul de președinte al Legislativului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?