COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Procurorul general va cere ridicarea imunității unor parlamentari - declarație

Procurorul general va cere ridicarea imunității unor parlamentari - declarație

Procurorul general Alexandr Stoianoglo au putea merge marți, pe 10 martie curent, la ședința Parlamentului, pentru a cere ridicarea imunității în privința unor deputați.

Anunțul a fost făcut astăzi de către vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, într-o conferință de presă, cu referire la anumite discuții de pe culoare.

„S-a zvonit intens că poate să vină mîine procurorul general să ceară ridicarea imunității. Sînt mai mulți deputați care merită acest lucru, din punctul meu de vedere. Despre dosarul privind furtul miliardului, s-a vorbit despre dosarul privind coruperea deputaților, mai este dosarul care vizează Casa Presei, cunoaștem cine-i vizat acolo... Calculele mele arată că minimum trei deputați, foști colegi de la PD, merită să le fie ridicată imunitatea”, a declarat Slusari, la Parlament.

Vicepreședintele Parlamentului dezabrobă „stilul asiatic” de a conduce Parlamentul, dar și R. Moldova în general, după ce conducerea Legislativului a decis astăzi, în numai 10 minute, să convoace pentru marți o ședință în plen a deputaților, pe motiv că ar mai rămas „șase-șapte subiecte” de pe ordinea de zi de la ședința de vinerea trecută care nu au fost dezbătute.


Slusari afirmă că acestea nu sînt de „importanță vitală” pentru R. Moldova, puteau să aștepte „două-trei zile”, de aceea opoziția poate avea parte de „surprize” la ședința de mîine a Parlamentului, cum ar fi „schimbarea componenței Guvernului” sau eventuala vizită a procurorului general.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load