Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Procurorul a cerut ca avocatul lui Chirtoacă să fie amendat

8 apr. 2019,, 16:40   Politică
3193 0

În cadrul ședinței de judecată, procurorul Dumitru Robu a cerut să fie amendat unul dintre avocații lui Chirtoacă, care nu s-a prezentat în fața instanței.

„Dumnealui, intenționat, nu s-a prezentat astăzi în cadrul ședinței de judecată și acțiunile avocatului Gheorghe Malic nu sînt altceva decît a tărăgăna procesul penal. Orice imposibilitate de a nu veni la ședința de judecată trebuie să fie argumentate cu careva temeiuri, Gheorghe Malic a refuzat de a prezenta care sînt motivele imposibilității prezentării la ședința de judecată. Dat fiind faptul că, nemotivat, nu s-a prezentat, astăzi, în cadrul ședinței de judecată, acuzarea a solicitat aplicarea amenzii în privința dumnealui”, a precizat Robu.

Acuzatorul de stat a adăugat că astăzi urma să fie audiat martorul și activistul Victor Chironda: „Urma să spun că, atunci cînd s-a aflat despre semnarea contractului de organizare a parcărilor cu plată, eram la Viena și am încercat să găsesc compania, care urma să vină să se ocupe de acest lucru în Chișinău. Evident că, nu am găsit-o la adresa indicată, pentru că nu exista așa companie”, a declarat Chironda.

De cealaltă parte, ex-primarul Dorin Chirtoacă a declarat că mîine va organiza o conferință de presă prin care o să prezinte detalii despre dosarul parcărilor cu plată.

Ședința de judecată s-a amînat pentru data de 11 aprilie, ora 14:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?