COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Procuratura confirmă declarațiile privind coruperea deputaților

Procuratura confirmă declarațiile privind coruperea deputaților

Procuratura Generală confirmă declarațiile făcute de Președintele R.Moldova, Igor Dodon, prin care susține că mai mulți deputații au depus depoziții pentru că s-a încercat coruperea acestora de către alți parlamentari pentru a părăsi PD și PSRM.

Igor Dodon a declarat aseară în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” că în jur de 15 deputați au depus depoziții la Procuratura Generală pentru că s-a încercat coruperea acestora de către alți parlamentari pentru a părăsi PD și PSRM.

Solicitată să confirme sau să infirme declarațiile făcute de Dodon, Maria Vieru, purtătorul decuvînt al PG, a spus că procurorii investighează cazurile de corupere a deputaților, însă fără a preciza numărul cazurilor înregistrate.


„În prezent, Procuratura, prin subdiviziunile sale specializate, investighează cazurile de corupere a deputaților, ancheta fiind în desfășurare. Pentru a nu împiedica bunul mers al acțiunilor de urmărire penală, alte detalii, la această etapă, nu pot fi făcute publice. Vom oferi informații după realizarea acțiunilor planificate și obținerea anumitor rezultate”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load