Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Procuratura a oferit răspuns pe cazurile Aeroport și Arena Națională

7 feb. 2020,, 14:25   Politică
3883 0

Deputatul PPDA Alexandru Slusari a anunțat, astăzi, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că a primit răspunsuri de la Procuratura Anticorupție pe cazurile AeroportulInternațional și Arena Națională.

Mai exact, Slusari povestește că în cazul Aeroportului sunt patru dosare penale conexate în septembrie 2019, transmite Noi.md.

„8 persoane publice și cu funcția de demnitate publică sub invinuire pe articolele, care prevăd escrocheria în proporții deosebit de mari, delapidări de fonduri și spălarea banilor de către grupare criminală organizată, abuzul/excesul de putere, abuzul de serviciul și depășirea atribuțiilor de serviciu în interesul acestei grupări. Un buchet întreg. Sper foarte mult că părintre acele 8 persoane se regăsesc Iurii Leancă, Valeriu Lazar și cumătru lui Dodon, Tudor Copaci”, scrie deputatul PPDA.

Tot în aceeași postare, Alexandru Slusari mărturisește că în cazul Arenei Naționale este pornită cauza penală din octombrie 2019 pe delapidări de fonduri, abuzul/excesul de putere, abuzul de serviciul și depășirea atribuțiilor de serviciu, săvărșite în interesul unui grup criminal organizat.

„De atunci a trecut deja jumătate de an. Societatea așteaptă rezultate palpabile pe aceste cazuri, precum și pe celelate dosare de rezonanță. Cu tragerea la răspundere faptașilor, nu țapilor ispășitori. Cu confiscarea averilor acestora”, a punctat deputatul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?