TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Probleme în ”paradis”. Slusari amenință consilierii PPDA cu excluderea din partid

Probleme în ”paradis”. Slusari amenință consilierii PPDA cu excluderea din partid

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, este nemulțumit de votul acordat astăzi de consilierii din fracțiunea PPDA pentru alegerea lui Pavel Tamaciuc în funcția de președinte al raionului Strășeni.


Deputatul spune că acest vot nu-l reprezintă și s-ar putea ca cei patru consilieri care l-au susținut pe Tamaciuc să fie excluși din fracțiunea Blocului ACUM.


„Azi, la Strășeni, în pofida poziției centrului, patru consilieri de la Platforma DA au votat alături de PD, PSRM și Partidul Șor președintele raionului. Acest lucru s-a produs în situația când azi dimineață, după o lună de negocieri grele, blocaj și contradicții majore, a fost identificată o alternativă pentru alianță între forțele proeuropene și democratice. Acest vot de azi nu mă reprezintă. În scurt timp, Platforma DA va decide privind retragerea sprijinului politic celor patru consilieri”, a scis Slusari pe Facebook.


Pavel Tamaciuc este reprezentant al Platformei DA. Alegerea acestuia în funcția de președinte de raion a fost criticată și de primărița orașului Strășeni, Valentina Casian.


Și la Orhei un consilier al Platformei Demnitate și Adevăr riscă să fie exclus din fracțiunea Blocului ACUM, după ce l-a votat pe un reprezentant al Partidului Șor la funcția de președinte al raionului.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load