COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Pro-Moldova” îl va acționa în judecată pe Nichiforciuc

„Pro-Moldova” îl va acționa în judecată pe Nichiforciuc

Grupul parlamentar "Pro Moldova", format din foşti deputaţi ai Partidului Democrat, intenţionează să-l acţioneze în judecată pe fostul coleg, vicepreşedintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc. Motiv pentru aceasta au servit declaraţiile sale precum că "deputaţii din acest grup au primit cîte 150-250 mii euro pentru a părăsi fracţiunea PDM şi a se alătura grupului".

Potrivit agenţiei infotag, într-un comunicat al "Pro Moldova" se menţionează că "acuzaţiile aduse de deputatul Nichiforciuc sînt făcute cu bună ştiinţă pentru a decridibiliza grupul parlamentar".

"Această metodă mîrşavă este folosită pentru a distrage atenţia de la pactul de trădare de ţară făcut cu socialiştii şi preşedintele prorus Igor Dodon", susţin deputaţii.

Ei au constatat "sporirea atacurilor calomnioase la adresa proiectului pentru oameni şi ţară - Pro Moldova".

"Respingem acuzaţiile calomnioase şi anunţăm că-l vom acţiona în judecată pe Eugen Nichiforciuc pentru calomnie, denigrare şi fals în declaraţii. Sperăm că nu se va ascunde după imunitatea parlamentară", se spune în document.

De asemenea, "Pro Moldova" a atras atenţia la faptul că, "dintr-odată, PDM nu mai cere investigarea finanţării ilegale a socialiştilor şi a preşedintelui Dodon".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load