COVID-19 în MOLDOVA

Primele imagini și detalii despre reținerea soțului unei deputate democrate (VIDEO)

Primele imagini și detalii despre reținerea soțului unei deputate democrate (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne oferă detalii despre reţinerea şefului postului vamal Cahul de la frontiera cu România.

El a fost reţinut de către Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne şi procurorii raionului Cahul, pentru 72 de ore, într-un dosar de contrabandă cu țigări, transmite Noi.md.

Potrivit MAI, cauza penală a fost pornită ca urmare a stabilirii de către Direcția Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din România a existenței unui grup infracțional organizat, specializat pe introducerea și valorificarea pe teritoriul României în mod ilegal a unor cantități importante de produse de tutun.


Astfel, s-a stabilit faptul că, în perioada februarie 2019 - mai 2019, membrii grupului au introdus în mod ilegal, din Republica Moldova în România, prin sustragerea de la controlul vamal, 116.360 pachete de ţigări fără timbru de acciz sau cu timbru de acciz emis de Republica Moldova, în valoare de peste 1.163.600 lei.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, în cadrul căruia sînt întreprinse acțiuni investigative în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și atragerii acestora la răspundere conform legislației în vigoare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load