Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Prima reacție a lui Igor Dodon după accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial

22 feb. 2019,, 15:41   Politică
3551 3

Președintele Igor Dodon a anunțat că nu a avut de suferit în urma accidentului produs în această după-amiază în raionul Strășeni, notează Noi.md.

„Sînt în siguranță, de data aceasta fără a fi lovită mașina în care mă aflam, însă a avut de suferit mașina băieților din pază. Sînt bine, sînt la întîlniri cu cetățenii, mergem cu încredere înainte”, a scris el pe o rețea de socializare.

Totodată, șeful statului și-a îndemnat susținătorii să se abțină de la orice speculații pe seama acestui accident.

„Rog toți colegii, prietenii, susținătorii să se abțină de la orice speculații pe seama acestui accident. Știu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii și scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidențelor nefericite, care se mai întîmplă în viață, chiar dacă mai frecvent decît ne-am dori”, a adăugat el.

Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune. Accidentul ar fi fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercînd să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?