Pretendentă la șefia CNA, despre cum a enervat guvernarea democrată

Pretendentă la șefia CNA, despre cum a enervat guvernarea democrată

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului desfășoară astăzi etapa interviurilor cu persoanele care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului Național Anticorupție.


Fostul vicedirector al CNA, Cristina Țărnă, a declarat în fața deputaților că „este gata să enerveze” actuala guvernare, dacă va obține funcția, adică va acționa corect, dacă în acte de corupție vor fi vizate și persoane apropiate guvernării.


Întrebată de ce nu a enervat și fosta guvernare democrată, cînd s-a aflat la conducerea CNA, Cristina Țărnă a spus că a făcut-o și atunci.


„Eu i-am enervat. Întrebați cît de bucuroși erau la expertiza anticorupție la proiectele de liberalizare a capitalului și amnistia fiscală. În combinație, aceste două legi au fost foarte periculoase.Toți cei care au lucrat la acel raport de expertiză nu s-au mai regăsit…Deputații care au fost în Comisia apărare și ordine publică știu cîte discuții am avut. sînt deputați care au fost la directorul CNA și se plîngeau pe mine.


Eu am înțeles că pe mine mă depășește să lupt cu morile de vînt… Dacă există dorință reală acum, eu cred și promit că o să enervez prin acțiunile mele”, a spus Cristina Țărnă.


Amintim că nouă persoane au fost admise la concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load