Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Președintele UIAU a venit în Moldova. La ce numitor comun a ajuns cu Dodon

28 aug. 2019,, 13:20   Politică
2562 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Anatol Kinah, președintele Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Ucraina (UIAU), ex-prim-ministru al Ucrainei, originar din s. Brătuşeni, raionul Edineţ.

Interlocutorii au discutat despre situația politică și economică din Moldova, Ucraina, și din regiune. De asemenea, părțile au abordat subiecte cu privire la dezvoltarea și aprofundarea relațiilor de colaborare dintre țările noastre.

,,Igor Dodon și Anatol Kinah au fost unanimi în opinia că cooperarea dintre statele noastre trebuie să fie bazată pe relații strînse de prietenie, încredere și respect reciproc, spre binele cetățenilor noștri. Interlocutorii au accentuat în mod special necesitatea consolidării raporturilor comercial-economice prin identificarea sferelor de interes comun, implementarea unor proiecte comune care ar conduce la dezvoltarea economică a ambelor țări”, se menționează în comunicatul Președinției.

Anatol Kinah a transmis poporului nostru felicitări cu prilejul Zilei Independenței, urîndu-ne fericire, bunăstare, pace și încredere în viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?