X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Președintele, speakerul și premierul au avut o întrevedere. Despre ce au discutat?

27 noi. 2019,, 14:38   Politică
3056 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, comunică, într-o postare pe o rețea socială, că a avut o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministrul Ion Chicu, informează NOI.,d cu referire la tribuna.md.

Totodată, Dodon adaugă că, la ședință au mai participat viceprim-ministrul, ministru al Finanțelor, Sergiu Pușcuța, ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și secretarul general al Administrației Prezidențiale, Nicolae Posturusu.

Șeful statului declară că s-a discutat cu privire la „dezvoltarea social-economică a Republicii Moldova, în special, despre elaborarea proiectului bugetului de stat pentru anul 2020, care urmează a fi aprobat astăzi în cadrul ședinței Guvernului și remis Parlamentului spre examinare”.

În același timp, susține Dodon că a „abordat problema legată de activitatea unor agenți economici în Portul Internațional Giurgiulești, menționînd anumite îngrijorări ale unor parteneri de dezvoltare, apărute în perioada fostelor guvernări”.

Totodată, Dodon vorbește că „a fost discutată chestiunea privind necesitatea stringentă a implementării reformei justiției”. „Am fost informați despre rezultatele întrevederii recente a delegației Republicii Moldova cu experții Comisiei de la Veneția, care a avut loc la Strasbourg. Am reiterat importanța implementării obligațiunilor asumate în cadrul acordurilor internaționale cu partenerii externi ai Republicii Moldova”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?