COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele îndeamnă deputații cărora li s-a propus bani să depună denunț la Procuratură

Președintele îndeamnă deputații cărora li s-a propus bani să depună denunț la Procuratură

Igor Dodon a îndemnat deputații cărora le sînt propuse sume de bani pentru a părăsi fracțiunea în care sînt, să depună denunț la Procuratură. Șeful statului susține că doar așa pot fi trași la răspundere penală cei care cumpără deputați.

”Pentru a aresta pe cineva, cel care a fost încercat să fie mituit, trebuie să depună denunț și să fie prins în flagrant cel care merge cu cumpărarea deputaților. La moment se lucrează pe această direcție. sînt mai multe denunțuri depuse la Procuratura Generală. Sper că în timpul apropiat pe cineva îl vom prinde cu mîța-n sac”, a spus Dodon în timpul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Procuratura Generală a confirmat că în prezent se lucrează asupra unui denunț cu privire la tentativă de corupere a unui deputat. Paralel, și Centrul Național Anticorupție a anunțat că sînt mai multe denunțuri de la deputați pe subiectul tentativei de corupere.


Mai mulți fruntași PDM au anunțat în repetate rînduri că, deputaților care au părăsit fracțiunea democraților și au aderat la grupul Candu și fracțiunea Șor li s-a propus de la 250 de mii de euro pînă la 1,2 milioane de dolari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load